Energie speelt een grote rol binnen je bedrijf: zowel de elektriciteit om je bedrijf te laten draaien, als de nodige ruimte op financieel en persoonlijk vlak om elke dag volop te kunnen presteren en renderen.

Onze interesse in waterstofmobiliteit heeft ons verder in de wereld van energie gebracht. Terwijl we onderzoek deden naar de mogelijkheden om waterstof te produceren met behulp van onze eigen opgewekte energie, realiseerden we ons dat er vandaag de dag kansen zijn om volledig autonoom te worden op het gebied van energievoorziening. Energie vormt een essentieel fundament voor ieder bedrijf, en het idee om zelfvoorzienend te worden en op de lange termijn toegang te hebben tot energie tegen een stabiele, lage prijs is uitgegroeid tot een ware passie.

Wij ondersteunen bedrijven bij het bereiken van maximale energie-autonomie door voorop te lopen in het ontwikkelen van oplossingen die niet alleen elektriciteit, maar ook andere energiebehoeften, zoals onder andere mobiliteit, kunnen dekken. Wij willen pioniers zijn in het leveren van deze mogelijkheden voor totale energie-onafhankelijkheid.

Onze focus ligt op het wegnemen van gedoe, zodat er weer gefocust kan worden op wat écht belangrijk is. Bovendien willen we ook een sterke basis leggen voor de komende generaties. Zo bouwen we samen, met volle goesting, aan een wereld waarin iedereen vrij en gelukkig kan ondernemen.

Trees Loncke

CEO & Co-founder

Ronny Schelfhout

Co-founder & Business Developer

Trees Loncke

CEO & Co-founder

Ronny Schelfhout

Co-founder & Business Developer

Jan Vandenbroucke

Project Manager

Steven Degezelle

Project Manager

Arnaud Collard

Project manager